Insolvens og Rekonstruktioner

Når en virksomhed får økonomiske problemer, er det nødvendigt, at der hurtigt bliver taget hånd om problemerne, hvis ikke virksomheden skal falde fra hinanden. Hos LEAD | Rödl & Partner kan vi med kort varsel stille det rigtige team i situationen, så virksomheden og arbejdspladserne forhåbentlig kan reddes.

Vi rådgiver både danske og udenlandske selskaber om alle dele af insolvensretten. LEAD | Rödl & Partner fungerer som kuratorer i konkurs eller som rekonstruktører i såvel indenretlige som udenretlige rekonstruktioner. En rekonstruktion kan f.eks.være en tvangsakkord, som omfatter alle kreditorer eller en individuel ordning, hvor der indgås aftaler om hel eller delvis gældseftergivelse med enkelte kreditorer eller blot mere lempelige tilbagebetalingsvilkår.

Vi bistår også som repræsentant for kreditorer med krav mod konkursboer eller i rekonstruktioner, eller hvis du bliver mødt af et omstødelseskrav.

Hos LEAD | Rödl & Partner har vi derudover erfaring med grænseoverskridende konkursbehandling, herunder førelse af omstødelsessager efter udenlandsk konkursret for danske domstole.

Kontakt

 

Inger Stokvad Loft

Advokat, partner

+45 4031 4182
inger.loft@lead-roedl.dk