Insolvens og Rekonstruktioner

Når en virksomhed får økonomiske problemer, er det nødvendigt, at der hurtigt bliver taget hånd om problemerne, hvis ikke virksomheden skal falde fra hinanden. Hos LEAD Rödl & Partner kan vi med kort varsel stille det rigtige team i situationen, så virksomheden og arbejdspladserne forhåbentlig kan reddes.

Vi rådgiver både danske og udenlandske selskaber om alle dele af insolvensretten. LEAD Rödl & Partner fungerer som kuratorer i konkurs eller som rekonstruktører i såvel indenretlige som udenretlige rekonstruktioner. En rekonstruktion kan f.eks.være en tvangsakkord, som omfatter alle kreditorer eller en individuel ordning, hvor der indgås aftaler om hel eller delvis gældseftergivelse med enkelte kreditorer eller blot mere lempelige tilbagebetalingsvilkår.

Vi bistår også som repræsentant for kreditorer med krav mod konkursboer eller i rekonstruktioner, eller hvis du bliver mødt af et omstødelseskrav.

Hos LEAD Rödl & Partner har vi derudover erfaring med grænseoverskridende konkursbehandling, herunder førelse af omstødelsessager efter udenlandsk konkursret for danske domstole.

Kontakt

Advokat, partner Christian Schwarz-Hansen
christian.schwarz-hansen@lead-roedl.dk
+45 25171133

Advokat, Christian Dalgaard Sanning
christian.sanning@lead-roedl.dk
+45 40534583