Disclaimer

Oplysningerne på denne hjemmeside (www.lead-roedl.dk) er kun til generel information. Denne hjemmeside udgør ikke nogen juridisk eller økonomisk rådgivning. Indholdet på hjemmesiden kan ikke erstatte individuel vejledning fra eksperter baseret på konkrete tilfælde. Ingen bør handle alene ud fra oplysningerne givet på hjemmesiden, uden passende faglig rådgivning og uden grundigt at undersøge den konkrete situation. LEAD | Rödl & Partner påtager sig intet ansvar for beslutninger taget af brugeren baseret på ovennævnte oplysninger.

På trods af, at vi med omhu vælger, hvilke oplysninger, der udgives på dette websted, påtager LEAD | Rödl & Partner sig intet ansvar, såfremt oplysningerne ikke er korrekte, opdateret eller komplette. LEAD | Rödl & Partner forbeholder sig retten til at ændre, slette eller opdatere oplysningerne, som er offentliggjort på denne hjemmeside til enhver tid uden særlig anmeldelse.

LEAD | Rödl & Partner påtager sig intet ansvar for indholdet af hjemmesider, der henvises til på denne hjemmeside og er oprettet af tredjeparter. Kun udbyderen er ansvarlig for ulovlig, ukorrekt eller ufuldstændigt indhold og for eventuelle skader som følge af brugen eller manglende brug af oplysningerne på websider, der er linket til på dette websted.

LEAD | Rödl & Partners advokater har alle danske praktiserende certifikater og er medlemmer af Advokatsamfundet. Det betyder, at vi er underlagt deres etiske regler, som kan findes på www.advokatsamfundet.dk .