Karriere

LEAD | Rödl & Partner er et advokatfirma, der beskæftiger sig internationalt. Hos LEAD | Rödl & Partner er vi altid på udkig efter ambitiøse medarbejdere, der ønsker at arbejde i et udfordrende internationalt miljø. Vi værdsætter diversitet, der i høj grad præger virksomhedens forretningsgange.

Vi yder rådgivning til klienter både nationalt og international og har et stærkt samarbejde med Rödl & Partner, der agerer i over 50 lande. Det internationale aspekt udgør en stor del af LEAD | Rödl & Partner, der har flere ansatte med kulturelle baggrunde fra andre lande end Danmark. De ansatte udgør en betydningsfuld styrke i vores virksomhed og derfor mener vi at hver enkelt medarbejder er en del af virksomhedens identitet.

 

Arbejdet hos os

Vi stiller høje krav til os selv og vores medarbejdere. Derfor vil vi også stille høje krav til dig, hvis du ønsker at blive en del af LEAD | Rödl & Partner. Vi arbejder på fire hovedsprog – dansk, engelsk, tysk og fransk. Derudover har vi også klienter og medarbejdere, der bl.a. arbejder på italiensk, spansk og russisk. Vi ønsker netop at yde den bedste rådgivning til vores klienter, i deres egne komfortable rammer. Det er dog ikke et krav, at du kan adskillige sprog.

Hos LEAD | Rödl & Partner afholder vi flere sociale arrangementer om året, der bidrager til et stærkt fællesskab. Vi har en afslappet virksomhedskultur, som giver plads til selvstændighed og ansvarlighed.

 

Er du interesseret?

Job hos os?

Vi søger 1-2 jurastuderende som har lyst til at blive en del af teamet hos Advokatpartnerselskabet LEAD I Rödl & Partner. Læs mere her.

Hvis du mener, at LEAD | Rödl & Partner ville være det rette sted for dig, er du velkommen til at sende en ansøgning til Alexandra Huber på alexandra.huber@lead-roedl.dk. Vi søger løbende medarbejdere, der kan være med til at forme virksomhedens identitet og vi lægger i den forbindelse især vægt på gode faglige resultater, sproglige færdigheder og engagement.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Alexandra Huber på +45 5116 7494