LEAD | Rödl & Partner er ikke noget almindeligt dansk advokatkontor. Vi er meget mere end det.
LEAD | Rödl & Partner er et multikulturelt firma, der har både den sproglige evne og den kulturelle forståelse af vores internationale klienter. Dette gør det muligt for os at opfylde vores klienters behov, samtidig med at vi opretholder vores høje faglige standarder.
Siden LEADs dannelse i 2011 er efterspørgslen efter vores tjenester vokset eksponentielt. I 2017 indgik LEAD et partnerskab med det tyske firma Rödl & Partner. LEAD | Rödl & Partner har nu et netværk på 111 steder i over 50 lande, hvilket afspejles i vores globale kundebase.

Vision 01.

Vores vision er at gøre jeres udebane til hjemmebane. Sammen finder vi den rigtige løsning for jer. Derfor er vi vore danske og internationale klienters foretrukne samarbejdspartner.

Mission 02.

Vores mission er enkel: Team og tillid med et touch af tradition.

Personlig kontakt 03.

Vi stræber efter at yde værdiskabende rådgivning til din virksomhed. Kommunikation og gennemsigtighed er en vigtig del i forholdet mellem os og vores klienter.

Brugbare informationer

Advokater

Vi vil være udenlandske virksomheders foretrukne partner når det gælder juridisk rådgivning, i Danmark. Se holdet bag denne vision her.