Samarbejde mellem Henckel & Witt og Rödl & Partner

Revisionsfirmaet Henckel & Witt har indgået samarbejde med den verdensomspændende rådgivningsvirksomhed Rödl & Partner. Henckel & Witt bliver hermed Rödl & Partner Danmark A/S, der skal tage sig af revisions- og regnskabsopgaver samt virksomheds- og skatterådgivning i Danmark.

Den internationale virksomhed Rödl & Partner yder rådgivning og assistance i forbindelse med investeringer og transaktioner, og med det veludbyggede internationale stærke samarbejde mellem lokale kontorer på tværs af specialister er der fokus på at yde en proaktiv, målrettet og helhedsorienteret rådgivning, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes situation.

Claus Witt, der er statsautoriseret revisor og partner hos Rödl & Partner Danmark, siger: ’Det er en stor fordel for vores kunder, at vi nu er en del af et større fagligt fællesskab. Hos Rödl & Partner Danmark rådgiver vi om alt inden for revision, regnskab, skatterådgivning og bogføring. Med det nye samarbejde får vi nu også kolleger, der har ekspertviden inden for andre områder, og derfor kan vi nu i endnu højere grad hjælpe vores kunder hele vejen rundt’.

’Det har længe været vores målsætning at vækste forretningen og blive en del af et internationalt samarbejde inden for revision og rådgivning, og med Rödl & Partner er det nu en realitet. Vi glæder os til at forsætte samarbejdet med vores eksisterende kunder efter vores one-point-of-contact princip for revision, assistance, rådgivning og sparring og byde nye kunder velkommen efter samme princip. Vi glæder os også til at byde nye kolleger velkommen, der ligesom os brænder for at forme en revisionsvirksomhed i vækst’, udtaler Rödl & Partner Danmarks Managing Partner, Gitte Henckel.

Med det nye samarbejde er der samtidig etableret en tæt forbindelse til advokatpartnerselskabet LEAD Rödl & Partner, der selv har været en del af Rödl & Partner siden 2017. ’Vi glæder os over samarbejdet med Rödl & Partner Danmark A/S og de nye synergier og muligheder, som det giver for vores forretning’, udtaler Alexandra Huber, der er advokat og partner hos LEAD Rödl & Partner. ’Sammen kan vi mere, og samarbejdet med Rödl & Partner Danmark A/S giver os endnu flere muligheder for at hjælpe vores klienter bedre’, fortsætter Alexandra.

’Samarbejdet med Rödl & Partner Danmark er en længe ønsket udvidelse af vores forretning i Østersøområdet’, siger Managing Director, Jens Pastille. ’Rödl & Partner har siden 1993 haft et tæt samarbejde med de nordiske lande, og vi har siden 2017 haft et partnerskab med LEAD Rödl & Partner.

København er centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropolregion med et opland på flere end 4 mio. indbyggere. Regionen vokser fortsat, økonomien er stærk, og området er attraktivt for virksomheder og startups i EU. ’For mange tyske virksomheder er Øresundsregionen indgangen til de nordeuropæiske lande, og det er derfor et område, der helt naturligt har vores interesse’, forklarer Jens Pastille.

Sidst opdateret 27.03.2020

Related Posts